Review | Zoella Beauty

 

Zoe (aka Zoella) is een van mijn favoriete bloggers/youtubers. Ik vind het heel knap hoe Zoe zo ver is gekomen. Ik ben ook een fan van haar eigen lijn #ZoellaBeauty. De nieuwe kerstcollectie is sinds een tijdje bij Feelunique verkrijgbaar. Reden genoeg dus om een bestelling te plaatsen! Ook heb ik nog een item van de oude collectie besteld.

De Zoella Beauty Christmas 2016 draait volledig om gingerbread geuren, want wie houdt er nu niet van gingerbread?!

 

 

Zo is er de “Hungry Hands Hand Cream:” een handcrème met gingerbread en vanille geur. Lifesaver! Dit is, zonder twijfel, de lekkerste geur die ik ooit heb geroken bij een handcrème. Het is winter in een tube! De handcrème zelf is wit met een romige structuur. Het product is verrijkt met vitamine E en Shea boter en de combinatie maakt het tot een super voedende handcrème. Als je hele droge handen hebt, kun je beter voor een andere crème gaan, maar voor de prijs van de crème is de kwaliteit al erg goed. Wat heel fijn is aan deze handcrème is dat deze heel snel in je handen trekt en niet blijft plakken na afloop (een van mijn grootste irritaties haha, who’s with me?). Ook de verpakking is leuk afgewerkt, met een gingerbread mannetje op de voorkant.

“Show your hands some love with the heavenly scented, super moisturising gingerbread and warm vanilla hand cream. Enriched with nourishing Shea Butter, Vitamin E, a pinch of ginger and a dash of vanilla to leave hands feeling silky smooth and soft to the touch.”

 

Secret Santa Mini Mist Set 

15801750_1270321496367370_1779125393_n

Dit is mijn favoriete product uit de Kerst collectie. Ik ben sowieso al fan van body mists, dus de combinatie van kerst en een body mist is helemaal geweldig. Ik ben verliefd op de verpakking en de flesjes! De geuren zijn allemaal erg lekker. Je moet wel van zoete geuren houden.  Het zijn natuurlijk geen parfums, dus de geur blijft niet de hele dag hangen. De 4 geuren zijn:

‘Blissful Mistful’ is de eerste body mist van de Zoella Beauty lijn. Het is een fijne frisse bloemige geur, niet te intens. Het is echter wel een geur die meer bij de lente/zomer past dan in de herfst/winter.

‘Lets Spritz’ is een meer fruitige geur met tonen van framboos. Ook deze geur past goed in het zomerseizoen.

Als je van amandel/vanille geuren houdt is ‘Sweet Inspirations’ de geur voor jou. Dit is zo’n geur die je het hele jaar door kan dragen.

15781972_1270321483034038_526336219_n

Last but not least, ‘Bake My Day.’ Kerst in een flesje, letterlijk. Iedereen die van Kerst houdt, moet deze geur uitproberen.

De set kost 16 pond, dus 4 pond per flesje. Dit is redelijk betaalbaar en een leuk cadeau, voor een vriendin bijvoorbeeld.

15801646_1270321469700706_1369503800_n

Ten slotte heb ik ook nog een klein make-uptasje besteld. Het is een erg handig tasje om je go-to make-up producten in mee te nemen natuurlijk, maar je kan er ook andere dingen in kwijt, zoals je sleutels. Mijn babylips, handcrème etc kon ik nooit vinden, omdat ze in mijn tas rondslingerden, dus die berg ik nu op in het tasje. Het tasje heeft ook een erg mooi design en een vrolijk kleurtje. De “Zoella Beauty Life Is Sweet Beauty Bag” kost rond de 5 euro.

15822249_1270321436367376_1202819881_n

“Keep all your beauty essentials safe on the go”

 

De Zoella Beauty lijn is erg uitgebreid. Er zitten een aantal producten tussen waar ik erg enthousiast over ben. Alle producten zijn redelijk betaalbaar en van goede kwaliteit. De producten zijn verkrijgbaar via de Feel Unique webshop. Tip: momenteel is er sale!  Op deze webshop kun je ook de producten van blogger/youtuber Tanya Burr bestellen. Het is zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen! De producten van Zoella Beauty zijn daarnaast in Engeland bij Boots en Superdrug te koop.

De verpakking van Feel Unique moet ook nog even genoemd worden: zo’n leuk pakje om open te maken!

 

Heb jij al eens iets van Zoella Beauty geprobeerd?

 

Liefs,

Naomi

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s