New in: iPhone 6S + marble case

Ik heb sinds vorige week de iPhone 6S en ik ben er heel blij mee. Hiervoor had ik een iPhone 5S 16 GB en het geheugen werd te weinig. Ik ben voor de rosé gouden versie gegaan. De kleur vind ik erg classy, terwijl ik normaal niet snel voor zo’n kleur zou gaan.

Foto 09-03-16 17 02 21 (1)

Deze telefoon is een slag groter dan mijn oude telefoon en dat is wel even wennen (bij het typen is het soms wat onhandig). De iPhone 6 Plus is er natuurlijk ook, maar die vind ik echt te groot (past niet eens meer in je broekzak). Dus ik ben blij met mijn keuze.

Foto 09-03-16 17 10 00

Hij bevalt tot nu toe erg goed. De camera is een stukje beter en dat merk je. De 3D touch gevoeligheid moet ik nog even aan wennen en gebruik ik nog niet echt vaak. Ook kun je live foto’s maken. Hierbij worden de secondes voor en na je de foto neemt ook vastgelegd. Als je de foto’s dan bekijkt, komen ze ‘tot leven.’ Deze functie heb ik ook nog niet vaak gebruikt (moet ik ook nog even aan wennen), maar het is ieder geval een leuke toevoeging.

Foto 09-03-16 17 34 17

Bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk ook een nieuwe case. De marble case komt van ModeMusthaves en kost €25,95. Best prijzig, maar ik heb al eerder een hoesje bij ModeMusthaves besteld en daar was ik heel tevreden mee. Mijn telefoon werd goed beschermd en het hoesje werd niet snel vies, zoals ook weleens voor komt. De case is verkrijgbaar in de grootte van iPhone 6/6s Plus en iPhone 6/6s. Het hoesje heeft ook een anti-slip grip, erg fijn, want zonder hoesje is de telefoon heel glad. Je krijgt ook een screen protector bij de case. De case is van het merk Happy Plugs. Ik ben heel blij met het hoesje en hoop dat ik erg nog lang mee kan doen. Als jullie nog tips hebben voor andere leuke cases voor de iPhone 6/6S dan hoor ik het graag 🙂

Foto 30-03-16 17 52 52 (1)

 


3 thoughts on “New in: iPhone 6S + marble case

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s