Getest: friet van Celavita

Een week geleden mocht ik een pakket ontvangen van Celavita. Ik ben namelijk insider voor Chickslovefood. Superleuk! In het pakket zaten dit keer 2 zakken friet, 1 met en 1 zonder schil. Ik heb ze in de oven gebakken met paprikapoeder en daarbij een avocado dip gemaakt.

IMG_0266

Ik heb de zak friet met schil gebruikt en ik deel de maaltijd graag met jullie. De frietjes heb ik bestrooid met paprikapoeder en in de oven gedaan voor een halfuur.

Foto 04-03-16 18 52 38

Na 15 minuten heb ik de friet er even uitgehaald en omgedraaid en nog wat paprikapoeder over de friet gestrooid. Ondertussen maakte ik een avocado dip voor bij de friet.

Avocado dip

Je hebt nodig (2 personen):

  • 1 avocado, zonder schil en ontpit
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels fijngehakte ui
  • 1 eetlepel citroensap
  • Snufje zout en peper

Doe de avocado (in stukjes), de yoghurt, ui, citroensap, zout en peper Β in een blender of keukenmachine en mix tot het geheel ongeveer glad is. Je kunt het bedekt tot 2 dagen lang in de koelkast bewaren.

Foto 04-03-16 19 03 31

Daarnaast maakte ik ook nog ijsbergsla met stukjes appel en banaan. Bij de friet at ik ook nog een groenteburger en stukjes wortel, tomaat en komkommer. De friet was erg knapperig en viel in de smaak bij mij thuis! Hieronder mijn snapchat post van de maaltijd (daarom qua kwaliteit niet optimaal).

1937036_1026006084132247_5008722816849091672_n

Advertenties

3 thoughts on “Getest: friet van Celavita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s