Ik ben Glamour beautylover! (Clinique) #glamourbeautylover

Begin deze maand kreeg ik post: ik ben geselecteerd als beautylover  Clinique van Glamour en ik zal de komende 12 maanden ondergedompeld worden in de wereld van Clinique! Extra leuk, want ik was het alweer vergeten. Ik heb er erg veel zin in en ik ben erg benieuwd naar alle producten die ik de komende maanden mag ontvangen. De eerste 2 producten heb ik al binnen en daar zo snel mogelijk iets over online komen.

 

Liefs,

Naomi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s