Hotspot | Caffe Esprit

Hi!

Nu ik al een tijdje in Amsterdam studeer, vind ik het heel leuk om zo af en toe nieuwe, hippe tentjes te ontdekken. Gisteren heb ik voordat mijn werkgroep begon samen met een vriendin (Sanne) geluncht bij het Caffe Esprit. Het zit achter de Esprit winkel op de Kalverstraat. Je kan er ontbijten, lunchen en borrelen. Het was erg druk en het zat helemaal vol. Maar we werden gelijk geholpen en ik bestelde een groene thee en Sanne een ice tea.

Foto 05-02-16 13 09 33

Binnen ziet het er sfeervol uit en ik houd van de vele ramen waardoor het licht en fris eruit ziet. Ook hadden we een fijn plekje naast het raam; ik vind het altijd leuk om te kijken naar de mensen die voorbijlopen (ik ben niet de enige, right?)

 

We pakten het menu erbij om te kiezen wat we wilden eten. Ik ben altijd slecht in keuzes maken, dus het duurde even voordat ik een keuze had gemaakt. Twijfelend tussen een pompoensoepje,Β een speltbroodje met van alles en nog wat en een vegetarische wrap, ging ik uiteindelijk voor de wrap. Met de naam ‘It’s a wrap’, leuk verzonnen πŸ˜‰ Sanne bestelde een pasta. De wrap was erg lekker, dus zeker een tip als je ook besluit om een keer hier langs te gaan.

Foto 05-02-16 13 14 26

Fijn weekend!

Liefs, Naomi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s