Food Soul Festival

Afgelopen vrijdag was ik samen met twee vriendinnen bij het Food Soul Festival. Vanaf Amsterdam centraal zijn we met het pondje overgegaan naar Noord (blijkbaar het verkeerde pontje oops) en vanaf daar moesten we nog een kwartiertje lopen. Toen we de hal binnen kwamen maakten we alle drie gelijk foto’s. Het zag er namelijk zo leuk uit met alle lichtjes en schattige foodtrucks!

Foto 29-01-16 20 13 55We liepen eerst een rondje door de hal om alles te bekijken en daarna gingen we muntjes halen die je nodig had om te betalen bij de foodtrucks.

Foto 29-01-16 22 39 27

We hadden al een foodtruck met allerlei sapjes gezien toen we binnenkwamen, dus we besloten als eerste een sapje te halen. Ik nam een banaan-sinaasappel sapje. Ook de munt-citroen limonade die vriendin E. nam was erg lekker.

Foto 29-01-16 18 02 20

Ik had al allerlei eten gezien dat ik wel wilde proberen, dus toen moest ik een keuze maken, wat nog erg lastig was haha. Na wat twijfelen ging ik voor een zoete aardappel taco. Je kreeg er twee, dus ik deelde het met vriendin R. Erg lekker en niet iets waar ik zelf snel op zou komen. (Het licht was niet heel goed en ik had mijn camera niet mee, dus het ziet er minder lekker uit dan het was, excuses voor de kwaliteit).

Foto 29-01-16 18 14 36

Daarna haalden we allemaal iets anders te eten en gingen we zitten bij de foodtruck waar ik een pompoen-linzen soepje haalde. Het was echt heel cozy; dat gold voor de hele hal eigenlijk, er waren ook een soort loungeplekken in een paar hoeken. De soep was erg lekker.

Foto 29-01-16 18 37 42

We zaten al best vol en daarom hadden we onze laatste muntjes bij de photobooth uitgegeven. Naast deze truck was ook een stukje afgezet voor mini silent disco, dus natuurlijk zijn we even losgegaan.

Foto 29-01-16 20 13 53

Het was een hele gezellige avond en ik wil sowieso nog meer food festivals bezoeken in 2016. Ook zeker in de zomer, maar in de winter is dus helemaal niet zo gek en heel cozy vind ik zelf. Als jullie nog leuke tips hebben, laat het dan vooral weten!

 

Liefs,

Naomi

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s