Favorieten 2015

Nu we officieel in 2016 zijn, leek het mij leuk om over de dingen te praten die tot mijn favorieten behoorden in 2015. Lees snel verder!

Skincare/make-up

Favoriete gezichtsreiniger: Garnier Micellair water

Foto 13-01-16 15 21 02Je doet een beetje op een watje en je haalt zo je make-up eraf, zo handig! Het is dus niet nodig om het eraf te spoelen, maar je reinigt je gezicht wel goed.

Favoriete make-up kwast: Real techniques Expert Face Brush

Foto 13-01-16 15 20 28Deze kwast is zo fijn! Deze is bedoeld voor het aanbrengen van foundation. Hij is lekker fluffy, maar wat ook fijn is, is dat de haartjes heel dicht op elkaar zitten. De kwast brengt foundation zo mooi dekkend aan.

Ik heb deze zelf gekocht op bol.com.

Favoriete lipbalsem: Babylips Cherry Me                                                                                                                Ik ben fan van deze lipbalsem met kersengeur en een tintje rood. Deze lipbalsem zat in 2015 standaard in mijn tas en ik denk dat dat in 2016 wel zo blijft.

Favoriete borstel: Tangle Teezer

Foto 13-01-16 15 19 56Deze borstel haalt de klitten absoluut uit je haar. Hij is heeel zacht en zo voel je niet eens dat hij door je haar heen gaat. Ook is de borstel er in allemaal vrolijke kleurtjes, zelf heb ik de blauwe variant. En handig: de borstel is licht, dus kan makkelijk mee in mijn tas.

Favoriete mascara: Rimmel Wonder’full mascara

Foto 13-01-16 15 21 10

MAC Studio Fix Powder 

Foto 13-01-16 15 19 41

Dit is zo’n fijn product. Je kan dit product als poeder gebruiken, maar ook als foundation. Het is een iets duurder product, maar een goede investering!

Ik heb deze zelf gekocht bij de Douglas.

Fashion 

IMG_5527

De schoenen en jas op deze foto zijn zeker favoriet! De jas heeft een lekker opvallende mint kleur (vriendinnen zagen mij gelijk wanneer we op het station meeten) en ik kan niet wachten tot dat ik deze weer kan dragen. Ook de schoenen wil ik zo snel mogelijk weer aan.

Dit is de ootd waar beide in voor komen.

IMG_4053.JPG

Ook deze schoenen van Steve Madden zijn favoriet. Deze draag ik graag als ik naar een feestje ga of iets leuks ga doen.

Lifestyle

Verse Saladebar HilversumSLA Amsterdam

Bij beide tentjes heb ik vaak salades gehaald in 2015. Beide zijn leuk ingericht en hebben vriendelijk personeel. In Hilversum haal ik vaak een salade to go en ook het bananenbrood is favoriet. In 2016 zie je mij zeker weten vaker langsgaan bij de verse saladebar en SLA.

Polaroid camera

Foto 13-01-16 15 21 29

Ik vind het zo leuk om polaroid foto’s te maken, om gelijk de foto in je handen te hebben. Later vind je dan de foto’s terug, hoe leuk is dat?! In 2015 heb ik al veel polaroids gemaakt, maar ik ga er in 2016 nog veel meer maken. Altijd als ik een foto maak moet ik trouwens denken aan het liedje ‘photograph‘ van Ed Sheeran, 1 van mijn favoriete liedjes 😉

Film: The Age of Adaline                                                                                                                                    

Wauw, deze film vond ik echt heel mooi. Sinds ik deze heb gezien zeg ik tegen iedereen die het horen wil dat ze deze moeten kijken (omdat het mijn favoriete film is haha). Blake Lively en Michiel Huisman zijn een magische combo en ik vond Blake sowieso al een geweldige vrouw en actrice. Zeker kijken in 2016 als je deze nog niet hebt gezien!

Favoriete muziek                                                                                                                                                          

Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat ik Justin’s nieuwe album en vooral de liedjes ‘sorry’, ‘what do you mean?’ en ‘love yourself’ wel heel vaak heb geluisterd aan het einde van dit jaar. Justin heeft een goede comeback gemaakt en staat al een paar weken welverdiend bovenaan in de charts. Ik ben trots!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om over mijn favorieten te lezen! Ik ben ook benieuwd naar jullie favorieten. Wat waren jouw favorieten van 2015?

Liefs,

Naomi

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s