Nieuw jaar, nieuwe start: Happy new year!

Hi!

Ten eerste wil ik iedereen een geweldig, gezond, sportief en sparkling 2016 wensen! Ik hoop dat iedereen een awesome New Years Eve heeft gehad (de film is ook leuk als je deze nog niet hebt gezien).

Het afgelopen jaar is zo snel gegaan! Het is echt een cliché, maar het is gewoon waar. In 2015 ben ik geslaagd voor mijn VWO, ben ik begonnen aan de studie Media & Cultuur aan de UvA en ben ik mijn blog begonnen. Daar ben ik heel blij mee, want het is was een grote stap om te zetten. Dit jaar heb ik alleen weinig gepost en daar heb ik eigenlijk geen goede reden voor. Wel heb ik een goede reden om weer door te gaan: ik vind het namelijk veel te leuk om te schrijven en dingen te delen die ik leuk vind. Voor degenen die mijn blog bezocht hebben in 2015, heel erg bedankt. Ik hoop dat ik jullie weer terug zie!

Liefs,

Naomi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s