Lifestyle | Favoriete apps

Hi!

Mijn moeder zegt altijd dat ik getrouwd ben mijn iPhone (bedankt mam). Ik geef toe: ik zit veel op mijn telefoon, misschien soms teveel. Ik vind social media gewoon en het op zoek gaan naar fijne, gratis apps gewoon leuk.

Het leek mij daarom leuk om mijn favoriete apps met jullie te delen. De standaard apps, zoals Twitter, Facebook, Instagram en Youtube zal ik buiten beschouwing laten.  Ik heb zelf een iPhone 5S, dus ik zal het linkje erbij vermelden.

Happening
Je kan bij deze app een groepsprek of meerdere starten en familie/vrienden uitnodigen. Binnen dit groepsgesprek zijn er allerlei features, zoals de ranking game (wie is een dromer?) of een selfie wedstrijd. Er is ook een datum prikker aanwezig: handig!


Download hier. Ook beschikbaar voor Android.

Mirrow me

Je hele garderobe in je handpalm, hoe handig! Je voegt foto’s van je kledingstukken toe en plaatst ze in categorieën. De app maakt dan verschillende combinaties voor je en houdt zelfs rekening met het weer! Je kan ook inspiratie opdoen door te kijken bij foto’s van outfits van andere gebruikers.

Download hier. Ook beschikbaar voor Android.

                                                    Trivia crack 

Ik heb niet veel spelletjes op mijn telefoon staan, maar Trivia Crack vind ik erg leuk. Je nodigt vrienden of random users uit voor een quiz en krijgt vragen over allerlei verschillende onderwerpen. Je moet proberen zo snel mogelijk alle karakters te verzamelen, en als dit lukt win je het spel!                                           Je kunt mij trouwens vinden op naomi_sharon1997.


Download hier.

Quizduel is een soortgelijk quiz spel en ook erg leuk.

Moment

Hele handige app, voor mensen die misschien iets te veel tijd op hun telefoon spenderen (*kuch* me). Met deze app kun je precies zien hoeveel minuten je door Instagram of facebook nieuwsoverzicht scrollt (best confronterend). Je kan zelfs een tijdslimiet instellen, van hoelang jij maximaal van je telefoon gebruik wil maken en als je eroverheen gaat, blokkeert je telefoon vanzelf (alleen beschikbaar als je de app upgrade, dus als je iets extra’s betaalt).

Download hier. Helaas niet beschikbaar voor Android.
                                                  Relax oriental

Allemaal fijne geluiden bijeen, zoals tropische regen, volgeltjes die fluiten en “brainwaves”. De geluiden zijn bedoeld om je bojvoorbeeld beter te concentreren of sneller in slaap te vallen. Brainwaves kunnen je helpen sneller en dieper in slaap te vallen, helpen met relaxen, meditatie en zelfs concentratie. Ik heb deze app tijdens het leren van de examens vaak gebruikt.

Download hier. Helaas niet beschikbaar voor Android.

Smiley alarm clock

Start de dag met een lach! Je zet je wekker en door te lachen naar je camera gaat de wekker uit (als het op de een of andere manier niet werkt kun je altijd nog swipen). Heel leuk alternatief voor je standaard wekker en je bent gelijk vrolijk.

Download hier. Ook beschikbaar voor Android in een net iets ander jasje (Smile clock).

Ik ben ook benieuwd naar jullie favoriete apps! Wat is jouw favoriete app? 

Liefs,

Naomi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s