Review | Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

image

Vorige week schreef ik al dat ik als insider voor Vera Camilla de Rimmel Provocalips mag testen en die al mocht ontvangen. Deze week zou de review online komen, dus here it is!

image

De Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof zouden 16 uur lang moeten blijven zitten. Rimmel garandeert een lipstick die niet afgeeft. Met de lipstick hoor je dan ook volgens hen te kunnen eten, drinken en zoenen zonder dat de lipstick afgeeft. Eindelijk! Het product klinkt veelbelovend, maar klopt het ook echt, of is het te mooi om waar te zijn? Lees snel verder.

De lipstick is dubbelzijdig. Aan de ene kant vind je de lipkleur.

image

En aan de andere kant de gloss (gebruik zeker aan te raden!).

Je brengt de Provocalips aan in 2 stappen. Eerst breng je de lipkleur aan. Daarna houd je de lippen 60 seconden van elkaar gescheiden, zodat de lipkleur kan drogen. Het aanbrengen van de gloss is optioneel, maar zeker aan te raden. De gloss zorgt er namelijk voor dat de kleur langer blijft zitten, en de gloss zorgt voor hydratie en glans.

De Provocalips liplijn bestaat uit zes verschillende kleuren. Ik heb dus 2 kleuren mogen ontvangen: 110 Dare to pink en 200 I’ll call you.

200 I'll call you - 110 Dare to pink
200 I’ll call you – 110 Dare to pink
De swatches zaten de dagen erna nog steeds op m’n hand, ja, longlasting he. Het pigment is ook erg goed.

image

image

110 Dare to pink

Ik vind het een mooie kleur, maar de kleur pakt anders uit dan ik had verwacht. Misschien komt het doordat ik te weinig gloss heb gebruikt. Ook heb ik heb vaak last van velletjes en die zijn door deze kleur beter te zien, dat is weer jammer.

image

image

200 – I’ll call you

Dit vind ik een hele mooie kleur! Deze is mijn favoriet van de 2. De kleur zou ik zo elke dag naar school kunnen dragen.

image

En? Heeft Rimmel overdreven? Zeker niet! De Rimmel Provocalips blijft goed zitten, zelfs na een uitgebreide maaltijd. De lipstick laat, zoals beloofd, echt geen sporen achter. De glans houdt het minder lang vol, maar de lipkleur blijft zeker 8 (!) uur lang zitten, dat had ik niet verwacht. Een nadeel van de Provocalips is dat je wel even moet boenen met een goede make-up remover om de lipkleur te verwijderen. Verder vind ik de Provocalips een topproduct. Als je op zoek bent naar een mooie, fijne, longlasting lipstick kan ik de Provocalips zeker aanraden.

Rimmel Provocalips – €11,99

Advertenties

One thought on “Review | Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s