Insider voor VeraCamilla.nl #Provocalips

Een tijdje geleden kon je je via VeraCamilla.nl opgeven als insider om de Rimmel Provocalips te testen. Ik heb me gelijk opgegeven, want het leek me erg leuk om te doen. En ik kreeg een tijdje later een mailtje dat ik was uitgekozen!

Ik vind het hartstikke leuk dat ik met een paar andere meiden insider mag zijn voor Vera. Dit is overigens voor รฉรฉn keer, volgende keer zijn er weer andere meiden aan de beurt. Ik heb nu inmiddels de producten al mogen ontvangen, die ik deze week ga testen, en waar volgende week een review over online komt. Ik ben erg benieuwd naar de Provocalips, en ik zal mijn mening ook delen op instagram en twitter.

Stay tuned!

Liefs,

Naomi

Advertenties

2 thoughts on “Insider voor VeraCamilla.nl #Provocalips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s