Even voorstellen

Hi!

Wat leuk dat je de tijd neemt om deze post te lezen. Welkom op mijn nieuwe blog over beauty, lifestyle en vermaak. Dit is mijn eerste blogpost (YAY!), dus ik zal eerst wat vertellen over mijzelf en deze blog.

Ik ben Naomi en ik ben 17 jaar. Op dit moment zit ik in 6 vwo. Ik wil hierna graag de opleiding Media & Cultuur gaan volgen aan de UvA of UU. Dit is een brede media opleiding waar je in je tweede jaar 1 van de 3 richtingen (Film, TV of Nieuwe Media) kiest. Ik ben namelijk erg geïnteresseerd in verschillende soorten media.

Dingen waar ik erg blij van word zijn: macarons, city trips, mooie lipsticks, geurkaarsen, goede muziek en nog veel meer..

Ik volg zelf ook bloggers en ik kan makkelijk een paar uurtjes langs op YouTube ronddwalen. Een aantal van mijn favoriete bloggers zijn toch wel Tess Christine, MaschaJiamiVera, en Laurenconrad.com. Natuurlijk volg ik deze bloggers ook voor vermaak, maar ik haal er ook veel inspiratie uit. Vriendinnen zeggen altijd “wanneer begin jij eindelijk je eigen blog?” Dus ja, na lang twijfelen begin ik ook, met veel enthousiasme, aan een blog.

Ik deel graag met jullie mijn interesse over onder andere beauty, lifestyle, vermaak, fashion en alle andere dingen die ik kwijt wil. Ik hoop dat jullie de komende artikelen leuk vinden, ik heb er zelf in ieder geval heel veel zin!

Als jullie vragen hebben, of meer van mij willen weten, laat dan gewoon een reactie achter, dat vind ik erg leuk 🙂

Liefs,

Naomi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s